Wij matchen internationale experts met Nederlandse werkgevers.

Via ons internationale netwerk zorgen wij voor de juiste medewerker op de juiste plek.

Flexibel & wendbaar
Behoud van flexibiliteit door de inzet van uitzendcontracten.

Persoonlijk afgestemd
Wij verzorgen het voortraject en vestiging van de kandidaat

Internationaal
Internationale kenniswerkers door onze status als erkend IND referent

Onze internationale
werving & selectie

Sinds onze start in 2016 koppelen wij experts op het gebied van zorg, ICT, bouw, techniek en wetenschap met Nederlandse werkgevers. Vanwege de vergrijzing in Europa zijn deze werknemers vaak moeilijk te vinden voor werkgevers. Daarom zijn wij geregistreerd als erkent IND-referent, zodat wij hoogopgeleid personeel uit het buitenland kunnen uitzenden bij Nederlandse bedrijven. Door onze internationale focus en uitgebreide netwerk in Azië, Europa en Afrika kunnen wij ook personeel vinden voor moeilijk vervulbare vacatures.

Integratie & immigratie ondersteuning

We focussen ons met name op migranten die volledig willen integreren in Nederland. Om de inburgering zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de werkgever en de kandidaat bieden we support waar nodig.

Zo geven we gedurende het dienstverband persoonlijke ondersteuning voor inburgering, culturele integratie en gezinshereniging. Daarnaast bieden we ook taalcursussen, zodat werknemers snel de Nederlandse taal kunnen leren. Om ze optimaal te laten inburgeren koppelen we de nieuwe werknemers aan een netwerk van al geïntegreerde expats.

Ondersteuning voor uitzendkrachten en bedrijven van a tot z.

  • Wij regelen het voortraject vestiging van kandidaten

  • Behoud je flexibiliteit door uitzendkrachten

  • Werf internationaal personeel door onze IND-status 

Voordelen werven via IND referent

Door onze IND-refentie kunnen wij Nederlandse werkgevers en internationale kennismigranten makkelijker en sneller met elkaar verbinden.

Snellere IND aanvragen
De immigratie-aanvragen via ons, als erkend IND-referent, worden sneller behandeld. Meestal is de aanvraag rond binnen 2 weken.

Geen papierwerk & extra kosten
Een IND erkenning ontvangen is gebonden aan voorwaarden, kost veel tijd, papierwerk en ook nog extra kosten (€2500,-). Werven via ons is dus sneller en goedkoper.

Aannemen van kennismigranten
Zonder een IND erkenning is het niet mogelijk om hoogopgeleide kennismigranten en onderzoekers aan te nemen. Daarom kunnen bedrijven bij ons kennismigranten aannemen op uitzendbasis.

Profiteer van de 30% regeling
Met de 30%-regeling kan de werknemer gemaakte ‘immigratie-kosten’ (taalcursus, verhuizing) terug krijgen. De werkgever kan dit bedrag aan het netto-salaris van de werknemer toevoegen zonder de kosten te verhogen.

Klaar om de stappen te zetten voor je nieuwe job?

Bekijk onze FAQ om je eerste baan in het buiteland te krijgen!

Onze certificaten

Home Over ons
Naar boven